Πράσινο / Μαύρο / Πράσινο ασβέστη Asics Gel Nimbus 18 Ανδρικά Παπούτσια για τρέξιμο

Regular Price: €144.30

Special Price €48.39

Availability: In stock

Πράσινο / Μαύρο / Πράσινο ασβέστη Asics Gel Nimbus 18 Ανδρικά Παπούτσια για τρέξιμο

Regular Price: €144.30

Special Price €48.39

  • Product Description
  • Reviews
  • Add Review

Details

Το Asics Gel Nimbus 18 Running Shoe έχει τώρα 18 χρόνια καινοτομίας, η σειρά Nimbus® συνεχίζει ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα υποδήματα υψηλής απόδοσης της ASICS. Η νέα τοποθέτηση του GEL® προσφέρει εκσυγχρονισμένη γεωμετρία προστασίας, σχεδιασμένη για να βελτιώνει την προσαρμοστικότητα και να μετριάζει τις ζωηρές επιπτώσεις. Η βελτιωμένη τεχνολογία Guidance Line® συγχρονίζει αρμονικά τα εξαρτήματα για να αγκαλιάσει τις κινήσεις του κύκλου βηματισμού του δρομέα.
Χαρακτηριστικά:
Μεσαία σόλα FluidRide® - Το FluidRide® προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό αναπήδησης και αντικραδασμού με μειωμένο βάρος και εξαιρετική ανθεκτικότητα.
FluidFit® Upper - Η ανώτερη τεχνολογία ASICS FluidFit® συνδυάζει πολλαπλών κατευθύνσεων τεντωμένο πλέγμα με ενισχυτικά τεντώματος που προσαρμόζονται στο πόδι του αθλητή, δημιουργώντας μια πραγματικά προσαρμοσμένη προσαρμογή τύπου γαντιού.
Ομοιογενής κατασκευή - Η χρήση των απρόσκοπτων υλικών μειώνει τις πιθανότητες ερεθισμού και τριβής που προκαλούνται από τα παραδοσιακά ράμματα και ραφές.
Τεχνολογία μεσαίας σόλας Lineage® - Η κάθετη καμπύλη αποκόλλησης αποσυνδέει το εργαλείο κατά μήκος της γραμμής προώθησης για βελτιωμένη απόδοση βάδισης.
Το ComforDry ™ Lasting - Αυτό το διαρκές υλικό διαθέτει βελούδινη άνεση στο πόδι ενώ παράλληλα παρέχει εξαιρετική διαχείριση υγρασίας και υψηλό επίπεδο αναπνοής.
Σύστημα απόσβεσης πίσω και ποδιού GEL® - Αμβλύνει το κλονισμό κατά τη διάρκεια των φάσεων κρούσης και αποκοπής και επιτρέπει την κίνηση σε πολλαπλά επίπεδα καθώς το πόδι μεταβαίνει μέσω του κύκλου βάδισης.
Τεχνολογία Heel Clutching System ™ - Ο μετρητής εξωσκελετικών πτερυγίων παρέχει βελτιωμένη στήριξη και δημιουργεί βελτιωμένο περιβάλλον τοποθέτησης για τακούνι.
Διακριτές οπές - Οι ανεξάρτητα τοποθετημένες οπές εκπέμπουν την εντατική δαντέλα, δημιουργώντας ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον τοποθέτησης και βελτιωμένη ανώτερη άνεση.
Καθοδήγηση Τεχνολογία Trusstic System® - Αυτό το Trusstic System® ενσωματώνει την κατασκευή του Guidance Line® για βελτιωμένη απόδοση βάδισης παρέχοντας ταυτόχρονα τη δομική ακεραιότητα του midfoot.
ComforDry ™ X-40 Sockliner - Αυτή η premium sockliner διαθέτει υψηλότερες ιδιότητες επαναφοράς, παρέχοντας εξαιρετική διαχείριση υγρασίας και υψηλό επίπεδο αναπνοής.

Write Your Own Review

You're reviewing: Πράσινο / Μαύρο / Πράσινο ασβέστη Asics Gel Nimbus 18 Ανδρικά Παπούτσια για τρέξιμο

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality