Γυναικεία Asics GT-2000 6 Narrow (2A) - Μπλε Indigo / Μπλε Indigo / Καπνός μπλε

Regular Price: €143.44

Special Price €48.10

Availability: In stock

Γυναικεία Asics GT-2000 6 Narrow (2A) - Μπλε Indigo / Μπλε Indigo / Καπνός μπλε

Regular Price: €143.44

Special Price €48.10

  • Product Description
  • Reviews
  • Add Review

Details

Το GT-2000 6 έχει βελτιωθεί για να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση στους καταναλωτές. Εξοπλισμένο με μεσαία σόλα Flytefoam και Spevafoam, αυτό το παπούτσι φέρνει μια ελαστική βόλτα. Νιώστε το ζωντανό toe-off με κάθε βήμα. Με ένα πιο άνετο άνω μέρος, το παπούτσι προσφέρει περισσότερο βάθος και συνολική καλύτερη προσαρμογή στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Όλες αυτές οι προσθήκες στη σειρά 2000 κάνουν ένα μεγάλο παπούτσι.
Χαρακτηριστικά & Οφέλη:
Η αδιάβροχη μηχανική επένδυση ματιών έχει άνοιγμα εξαερισμού κατά μήκος του εσωτερικού μέρους του midfoot ώστε να σας προσφέρει βελτιωμένη αναπνέει.
Διακριτικές οπές ακόμα και με την τάση κορδονιών στο πόδι, επιτρέποντας την προσαρμοσμένη εφαρμογή και μεγαλύτερη άνεση.
Η οροθετική βάση προσφέρει μια άνετη αίσθηση.
Το FlyteFoam πλήρους μήκους προσφέρει περισσότερη ελατήρια κάτω.
Τα συστήματα προστασίας από τα οπίσθια πόδια και τα πρόσθια πόδια του GEL εξασθενούν το κλονισμό κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης και της απότομης κίνησης, επιτρέποντας ταυτόχρονα την κίνηση σε πολλαπλά επίπεδα καθώς το πόδι μεταβαίνει μέσω του κύκλου βηματισμού.
Το Σύστημα καθοδήγησης με πρόσκρουση χρησιμοποιεί συνδεδεμένη συνιστώσα για την ενίσχυση της φυσικής κίνησης του ποδιού από το χτύπημα της φτέρνας μέχρι το toe-off.
Το δυναμικό σύστημα υποστήριξης DuoMax επεκτείνεται στο εμπρός μέρος για βελτιωμένη σταθερότητα και υποστήριξη για υπερπαραγωγούς αργά.
Το καθοδηγητικό σύστημα Trussic ενσωματώνει την κατασκευή της γραμμής καθοδήγησης για αυξημένη αποτελεσματικότητα, προσφέροντας παράλληλα και τη δομική ακεραιότητα του midfoot.
Το Gender-Specific Cushioning δίνει στις γυναίκες τα οφέλη της συμπίεσης των μεσαίων σφαιρών που απολαμβάνουν οι άντρες λόγω της μεγαλύτερης μάζας σώματος τους.
Στερεά εξωτερική σόλα από καουτσούκ σας δίνει αυξημένη πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Υποστήριξη: Μέτρια
Βάρος: 8,2 ουγκιές

Write Your Own Review

You're reviewing: Γυναικεία Asics GT-2000 6 Narrow (2A) - Μπλε Indigo / Μπλε Indigo / Καπνός μπλε

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality