Ανταλλαγή & Επιστροφή

 

Ανταλλαγή

Θα δεχτούμε ανταλλαγές για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αρχικής παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας με το αναγνωριστικό παραγγελίας σας και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας βοηθήσει. Αν θέλετε να ανταλλάξετε αντικείμενα με διαφορετικό στυλ, θα πρέπει να επιστρέψετε τα στοιχεία σας για επιστροφή χρημάτων (σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής) και να τοποθετήσετε μια νέα παραγγελία για το στυλ που προτιμάτε.

Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω. Όλα τα στοιχεία που μας αποστέλλονται πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή να μην φοριούνται, να μεταβάλλονται ή να πλένονται, με όλες τις ετικέτες συνδεδεμένες. Τα φθαρμένα ή βρώμικα αντικείμενα θα επιστραφούν σε εσάς.

Δεν καλύπτουμε το κόστος αποστολής των ανταλλαγών, θα είστε υπεύθυνοι για τα επιστρεφόμενα ταχυδρομικά τέλη και για το κόστος αποστολής και διεκπεραίωσης της αποστολής των ανταλλασσόμενων αντικειμένων πίσω σε εσάς. Συνιστούμε να προσθέσετε tracking και ασφάλεια όταν στέλνετε στοιχεία σε εμάς για την προστασία σας, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για χαμένες αποστολές. Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης δεν επιστρέφονται.

 

Επιστροφή

Είμαστε αφοσιωμένοι στην πλήρη ικανοποίησή σας. Πριν απολαύσετε την εύκολη πολιτική ανταλλαγής και επιστροφής. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με την επιστροφή της διεύθυνσης αποστολής πριν από την αποστολή των στοιχείων πίσω. Όλα τα στοιχεία που μας αποστέλλονται πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή να μην φοριούνται, να μεταβάλλονται ή να πλένονται, με όλες τις ετικέτες συνδεδεμένες.

Όλα τα παραγγελθέντα στοιχεία είναι τα σωστά στοιχεία που επιλέγετε εδώ. Σας υποσχόμαστε το σωστό πακέτο παραγγελιών. Έτσι, αν επιστρέψετε τα σωστά στοιχεία για επιστροφή χρημάτων: όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα υπόκεινται σε τέλη ανανέωσης 15%. Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης δεν επιστρέφονται.

Δεν καλύπτουμε το κόστος αποστολής των επιστροφών ή τις ανταλλαγές σωστών παραγγελιών, θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης. Επιπλέον, σας συνιστούμε να προσθέσετε tracking και ασφάλεια για την δική σας προστασία, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για χαμένες αποστολές. Όλα τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να σταλούν στη διεύθυνση αποστολής που σας στέλνουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού λάβετε τα σχόλιά μας εδώ!

 

Επιστροφές χρημάτων

Κατά την επιστροφή προϊόντων που πιστεύετε ότι είναι ελαττωματικά, εσφαλμένα περιγραφόμενα, καταστραφούν ή ακατάλληλα για το σκοπό του καταστήματος ή κατά την παραλαβή όταν αναρτηθούν πίσω σε εμάς, τα Προϊόντα θα εξεταστούν από τους εργαζόμενους. Αν διαπιστωθεί ότι το Προϊόν είναι ελαττωματικό, εσφαλμένο, καταστραφεί ή ακατάλληλο για το σκοπό αυτό, θα σας επιστρέψουμε πλήρως την τιμή του Προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων τυχόν χρεώσεων αποστολής που θα πληρώσετε. Θα επιστρέψουμε επίσης κάθε λογικό κόστος που θα υποστείτε κατά την επιστροφή των Προϊόντων σε εμάς.

Αν θέλετε επιστροφή χρημάτων, αυτά θα δοθούν στην αρχική τιμή αγοράς (εκτός από την αρχική χρέωση αποστολής) και θα γίνουν με τον αρχικό τρόπο πληρωμής. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ορισμένες επιστροφές ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο από το αναμενόμενο, αλλά όλες οι επιστροφές θα υποβληθούν σε επεξεργασία εντός 30 εργάσιμων ημερών. Μόλις γίνει η επιστροφή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.