Γκρίζο / Σκούρο μπλε Saucony Guide ISO Ανδρικά Παπούτσια για τρέξιμο

Regular Price: €121.64

Special Price €40.79

Availability: In stock

Γκρίζο / Σκούρο μπλε Saucony Guide ISO Ανδρικά Παπούτσια για τρέξιμο

Regular Price: €121.64

Special Price €40.79

  • Product Description
  • Reviews
  • Add Review

Details

Ο επανεκκίνηση του ISO Saucony Guide ISO προσφέρει σταθερότητα και υποστήριξη για τη μετάβαση στην απόσταση, αλλά με μια νέα εφαρμογή που είναι βέβαιο ότι θα κάνει την επόμενη σας πορεία, το καλύτερό σας. Ο άνω σχεδιασμός ISOFIT δίνει στους δρομείς μια πιο προσαρμοσμένη προσαρμοστική εφαρμογή για απόλυτη ελευθερία και άνετη κίνηση. Οι δρομείς που χρειάζονται αυτή την επιπλέον καθοδήγηση, θα αγαπήσουν το συνεχές σύστημα υποστήριξης Άνω: Δυναμικό άνω μέρος ISOFIT για προσαρμογή, ελαφριά εφαρμογή. Το FlexFilm ελαφρύ αλλά ισχυρό υλικό επιτρέπει λιγότερες στρώσεις στο πάνω μέρος για μια ομαλή, ευέλικτη αίσθηση. Η επένδυση της γλώσσας και της φτέρνας βελτιώνει την άνεση. Τα επίπεδη κορδόνια μειώνουν τον ερεθισμό.
Μεσαία σόλα: Η κατασκευή Topsole της EVERUN και η μεσαία σόλα PWRFOAM παρέχουν ζωντανές, ανθεκτικές κινήσεις, συνεχείς αποσβέσεις και βελτιωμένες ιδιότητες επιστροφής ενέργειας, οι οποίες παρέχουν μια εμπειρία ενεργοποίησης με ενέργεια. Προστέθηκε η δομή του midfoot για την ιδανική υποδοχή και υποστήριξη για τον δρομέα σε κίνηση.
Εξωτερική σόλα: Το Tri-FLEX παρέχει αυξημένη διασπορά δύναμης σε μια μεγαλύτερη επιφάνεια, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή ευελιξία και πρόσφυση. Το iBR + ™ είναι 33% ελαφρύτερο και παρέχει περισσότερη προστασία από το κανονικό καουτσούκ. Το υλικό XT-900 ™ από καουτσούκ εξαιρετικής ποιότητας από καουτσούκ προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης και υψηλής φθοράς.

Write Your Own Review

You're reviewing: Γκρίζο / Σκούρο μπλε Saucony Guide ISO Ανδρικά Παπούτσια για τρέξιμο

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality